Szállítási információk

Szállítási partnerek, átvételi lehetőségek megnevezése:

 • Személyes átvétel irodánkban:
  • 1092 Budapest, Kinizsi utca 33., fsz.2., H-Cs 9:00 és 16:00 óra, P 9-14 óra között TÉRKÉP
 • Budapesten belül GLS, MPL és saját futár általi szállítás (csak partnereinknek és viszonteladóinknak),
 • Budapesten kívül GLS és MPL.

GLS Kft.

Magyar Posta Zrt./MPL

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. A garancia a számlával érvényesíthető. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, banki átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel (+400 Ft).

Webáruházunk megrendeléseit GLS vagy MPL csomagküldő szolgálattal kézbesítjük. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS/MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra.

A GLS és az MPL is kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Az MPL további 5 (öt) munkanapig átvételi lehetőséget biztosít a második sikertelen kézbesítés után a címzetthez legközelebbi postahelyen. A kifizetett, de át nem vett csomag ellenértékét nem áll módunkban visszatéríteni!

Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítás bruttó 30.000 Ft (azaz harmincezer forint) felett ingyenes. GLS/MPL futárszolgálattal történő csomagok díjszabása függ a fizetési módjától. Ha rendelése nem éri el a bruttó 30.000 Forintot, úgy 1.750 Ft (azaz ezerhétszázötven forint)  szállítási költséget számolunk fel. Amennyiben br. 30.000 Ft alatti rendelése utánrendelt terméket tartalmaz és ha a szállítást két részletben szeretné megoldani, úgy a szállítási költség kétszer kerül felszámolásra. Külföldre szállítandó rendelési igényre egyedi ajánlatot készítünk.

GLS Kft.:

 • Házhozszállítás vagy automatába kézbesítés: 1.750 Ft
 • Utánvétes fizetési mód választása esetén +400 Ft kezelési költséget számolunk fel.
 • Csomagautomatába történő szállítás esetén az utánvétes fizetési mód nem választható!

Magyar Posta Zrt./MPL:

 • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1.990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2.990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5.990 Ft/db.
 • Utánvétes fizetési mód választása esetén +400 Ft kezelési költséget számolunk fel.
 • Csomagautomatába történő szállítás esetén az utánvétes fizetési mód nem választható!

Szállítási határidő

A rendelés visszaigazolásától számított 3-15 nap, raktárkészlettől függően. Amennyiben a rendelt termék van raktáron, valamint rendelését munkanapon 12.00 óráig leadja és a GLS futárszolgálatot választja, úgy biztosítani tudjuk a másnapi kézbesítést.